Vragen? Bel 06 533 84 040

Cesab elektrische vorkheftruck, type B315

B315

CESAB B315 heftruck voor intensief gebruik

De CESAB B-300 serie vorkheftrucks, zijn ontworpen aan de hand van 'feed-back' van onze klanten. Deze nieuwe serie biedt een keuze uit hefcapaciteiten van 1,5 tot 2.0 ton en hefhoogte tot 7,5 meter. Deze nieuwe machines kenmerken zich door hun uitstekende wendbaarheid in krappe ruimtes, kortere draaicirkel en verbeterd doorzicht van de hefmast door toepassing van ´slimme techniek´ en betrouwbare energiezuinige technologie waaronder LED-verlichting.

Capaciteit 1500 kg
3 wiel uitvoering
48V - uitvoering
IMD masttechnologie
CESAB Traction Control System
Wendbaar, productief, economisch

Bekijk de uitgebreide specificaties
Add Items to Cart

Cesab elektrische  vorkheftruck, type  B315

Meer Views

Dit is mogelijk ook interessant voor u

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Extra opties & gerelateerde artikelen

Uitgebreide productinformatie

CESAB ELEKTRO VORKHEFTRUCK, Type B315


De CESAB B3 en B4 vorkheftrucks, zijn de nieuwste heftrucks van CESAB Europe Material Handling en zijn ontworpen aan de hand van 'feed-back' van onze klanten. Deze nieuwe serie biedt een keuze uit hefcapaciteiten van 1,5 tot 2.0 ton. Deze nieuwe machines kenmerken zich door hun kortere draaicirkel, verbeterd doorzicht van de hefmast door toepassing van ´slimme techniek´ en slimme betrouwbare energiezuinige technologie waaronder LED-verlichting.

Verbeterde prestaties

Door het continue nastreven van een hoger prestatie niveau is het gelukt om de nieuwe Cesab B3 en B4 serie een hogere topsnelheid, acceleratie en hefsnelheid te geven, en ondanks deze eigenschappen, nog energiezuiniger te zijn als vorige versies. Het vermogen van de twee rijmotoren 6 kW. Tesamen met een volledig gewijzigde eindaandrijving zorgt dit voor nog meer rijcomfort. Daarnaast is het vermogen van de hefpompmotor is 15,8 kW, deze draait op een laag toerental, daardoor veel minder energie verbruikt wordt en geen vorming van hitte plaats vindt. In combinatie met een vergrote opbrengst van de hefpomp zijn de prestatie aanzienlijk verbeterd.

Operator Smart Control

Dankzij de exclusieve Operator Smart Control functie (vermogenskeuze) van Cesab met zijn 3 standen - standaard, power en high power- en meerdere zelf in te stellen gebruikersprofielen, kunnen de chauffeurs de prestaties van de truck vlot en nauwkeuring afstemmen op hun eigen wensen. De 'standaard'modus optimaliseert de duur van de werkcyclus en de totale inzettijd, terwijl in de stand 'high power' de rij- en hefprestaties sterk toenemen. De chauffeur kan de Operator Smart Control functie zelf instellen op het dashboard van de Cesab B serie.

CESAB Perfect View

De Cesab heftrucks zijn zo ontworpen, dat de liftcilinder achter het mastprofiel geplaatst is. zodat er meer doorzicht is naar de last. Dus veiliger! Mast heeft een intern dempingeffect, zodat er geen overgang onstaat tussen de verschillende trappen. Samen met doorkijkmasten creeëren bovenstaande eigenschappen het 'Cesab perfect view' concept. Hierdoor heeft de bestuurder een uitstekend zicht op zowel het grondniveau als tijdens het heffen.
In nauwe samenwerking met gespecialiseerde ontwerpers van de eigen mastenfabriek van CESAB, is een revolutionaire IMD "Intelligent Mast Design" ontwikkeld voor de nieuwste vorkheftruckserie. Slimme, innovatieve functies verhogen de levensduur van de heftruck, en zorgen ervoor dat de chauffeur eenvoudiger en veiliger kan werken. De hefmast van een heftruck, is het meest essentiële onderdeel van een heftruck. Om maximale productiviteit van de CESAB vorkheftrucks te behalen, is bij het ontwerp van de heftruck, direct de integrale hefmast als uitgangsbasis genomen.

CESAB Drive Control System

De trucks zijn voorzien van CESAB Drive Control System (CDCS), wat betekent dat ze uitstekende acceleratie en remeigenschappen hebben door CAN-bus techologie en AC wisselstroom. Hierdoor rijden de trucks nog makkelijker in krappe ruimtes. De programmeerbare rijeigenschappen bieden een nog betere aanpassing voor de bestuurder en omgeving. Acceleratie, topsnelheid en reminstellingen zijn volledig programmeerbaar naar gelang de toepassing en bestuurders. Door het gebruik van PIN-codes herkent de truck wie hem bestuurt en activeert direct de voorgeprogrammeerde instellingen. De truck kan met één druk op de optionele schildpadknop, de snelheid verlagen. De truck is uitgerust met AC motoren die minder slijtagegevoelige onderdelen en bewegende kabels hebben dan vergelijkbare DC-motoren. Veel bussen en geleidingen in de truck zijn gemaakt van een composietmateriaal met Teflon-coating waardoor de gebruiksduur wordt verlengd en smeren niet meer nodig is. Afgedichte connectoren, contactvrije schakelaars, lekvrije hydraulische aansluitingen en CAB-bus bekabeling dragen bij aan een maximale duurzaamheid.

De armsteun is herontworpen om functionaliteit en ergonomie te verbeteren. Dankzij een nieuwe hydraulische controleklep is de reactietijd beduidend verminderd en zijn alle functies vlot, snel en nauwkeurig geworden. De nieuwe vorm en de materialen zijn ontworpen om vermoeidheid te verminderen.

De nieuwste machines van de B serie hebben geen sleutel meer. Het display heeft een "on" en "off" knop. Eventueel gevolgd door een pincode (40 codes mogelijk) met daarachter eventueel de mogelijkheid voor 15 rij-programma's. (standaard). Om energie te besparing schakelt deze heftruck zichzelf uit bij "niet in gebruik".


Remsysteem

*Active STOP: dit nieuwe systeem zal de mechanische remmen activeren wanneer de heftruck stilstaat. *Automatic Parking Brake (APB): De nieuwe 48V machine heeft geen handrem meer. De parkeerrem zal automatisch geactiveerd worden als de chauffeur de heftruck velaat. * Noodstop schakelaar: indien geactiveerd stopt de heftruck snel en worden alle elektrofuncties afgesloten.

Chassis

Ook de ergonomie en uitzicht van de chauffeur is optimaal: Het schutbord aan de voorzijde van de machine is verlaagd. De stoelpositie is verhoogd, en beschermtraliewerk is verhoogd. Hierdoor meer vrije ruimte boven het hoofd van de chauffeur. De bovengenoemde verbeteringen zorgen ervoor dat het zicht op en aan de voorzijde sterk verbeterd is.

Batterij

De Cesab B serie levert hoge prestaties en productiviteit gedurende de shift. Omdat de werkdag soms langer kan zijn dan één shift, is het soms noodzakelijk om de tractiebatterij te wisselen. Bij de Cesab B serie kan deze op twee manieren gewisseld worden - enerzijds via het traditionele systeem waarbij de batterij uit het truckframe wordt gehesen, anderzijds via een nieuwe snelle en gemakkelijke mogelijkheid om de batterijen zijwaarts over rollers uit de truck te rollen.

Toyota Produktion System & ISO 14001

Onze trucks worden gebouwd volgens het Toyota Production Systeem, welke erop gericht is om verspilling, zaken die geen toegevoegde waarde leveren te elimineren. Door deze ælean manufacturingÆ gaat de kwaliteit van het produkt omhoog, en de kosten omlaag. Onze trucks worden geproduceerd in een fabriek die gecertificeerd is volgens ISO 14001, waardoor een minimale impact op het milieu gegarandeerd is. Dezelfde certificerings standaard eisen wij ook van al onze toeleveranciers.

Detail informatie

Aanvullende Informatie

Merk CESAB
Aandrijving Electrisch (tractie )
Laadvermogen (kg) 1500 kg
Mast Triplex Full Free Lift (T-FFL)
Maximale hefhoogte (mm) Nee
Bouwhoogte (mm) Nee
Inrijhoogte (mm) Nee
Vorklengte (mm) 1150
Breedte over de vorken (mm) Nee
Hydraulische functies 3 (heffen, neigen en sideshift)
Hefsysteem Elektrisch
Wieluitvoering Massief rubber
Wielen achterzijde Massief rubber (SE)
Kleur Groen
Uitvoering Staal
Oppervlaktebehandeling Poedercoating
Heffende steunpoten Nee
Batterij voltage (V) 48 Volt
Cesab serie B-300
Trekkracht Nvt
Hoogte (mm) Nvt
Sku B315
Url

Download hier de technische produktbeschrijving

Even geduld...

{{var product.name}} Is aan uw winkelwagen toegevoegd